Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → Hostway

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamHostway
Bedrijfswebsitehttp://www.hostway.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Ja
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm Eenmanszaak
Aantal personen fulltime personeel 1
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Zeer slecht

Pakketten

Webhosting 1 pakket van 11.00 € incl. BTW per maand

Ervaringen (12)

rz

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

trieste club, gauw weg met alles daar

jansseninterim & advies

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Bedrijf heeft een dubbele incasso gedaan. nu 8 maanden bezig om geld terug te krijgen. Deurwaarder komt ook niet tot resultaat. Ze lachen je uit!
Indien er meerdere mensen zijn met dit probleem graag contact met mij opnemen om dit bedrijf te laten stoppen met hun acties.
Indien er meerdere klanten zijn van dit bedrijf kunnen we een vuist maken.

i vassarmidis

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

het enigste probleem wat hostway ons bezorgd is dat ik authomatisch iedere 1e van de maand het bedrag overmaak en iedere keer krijg ik aanmaningen dat ik niet betaald heb schunnig ik betaal al jaren iedere maand het verschuldigde bedrag
hun administratie is denk ik een grote puinhoop

PA

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Hostway is een SCAM ! Nooit met hen in zee gaan ! Ze blijven maar rekenignen sturen, houden ze niet bij als je ze betaald. Het lijkt op een "spookrekening" bedrijf. Ze nemen ook vrijwel nooit de telefoon op, krijg je ze na uren verschillende nummers te proberen wel te pakken dan liegen ze de hele zaak bij elkaar !!!

Kitty

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ik heb niets met Hostway afgesproken, offertes opgevraagd of ooit iets besteld. Spontaan krijg ik een mail met het verzoek mijn wachtwoord opnieuw in te stellen,zodat ik de facturatie makkelijker op kan halen!!
Ik heb me afgevraagd hoe zij aan mijn email adres zijn gekomen en heb bij mijn huidige hositing bedrijf verhaal gehaald om na te gaan hoe hostway aan mijn email kon komen. Mijn email adres voor mijn website word door gelinkt naar een emailadres van mijn internet provider.De enige die dit email adres ken is het hosting bedrijf die mijn website host.Alle mails die ik via mijn website ontvang op het email adres dat speciaal is aan gemaakt voor de door link, hebben een bepaalde kenmerk waaruit ik kan opmaken dat deze mails via mijn website zijn verstuurt. Ik heb bij mijn hosting verhaal geeist hoe deze gegevens alsnog naar buiten zijn gekomen.Na veel speurwerk ben ik Via een checksite "da Whois.com"mijn doorlink email openbaar tegen gekomen. En heb ik vervolgens verhaal gehaald bij mijn host-er hoe zij aan deze gegevens hebben kunnen komen!
Antwoord= geen idee!
DIT is ONVERANTWOoRD! Als ik extra moet betalen om een emal account aan te maken voor mijn website mail om prive en werk gescheiden te willen houden, moeten deze gegevens niet zomaar vrij kunnen zijn!

Gouden tip! Spontaan een mail van Hostway ontvangen terwijl je 100% zeker weet dat je daar geen zaken mee doet?

NIET OPENEN! NIET KLIKKEN OP HYPERLINKS BELLEN! IMMERS KONTAKT GELEGD, DAN HANG JE ERAAN VAST! WAAR JE HEEL MOEILIJK VANAF ZAL KOMEN!DIT SOORT MAILTJES ZIJN EEN VORM VAN EEN KLUSTERBOM. TRAP JE NIET IN HUN VERHAAL, DAN ZIT ER WEL EEN TRACKER IN! DE HYPERLINKS VERWIJZEN JE NAAR EEN TROJAN BRON EN NA VERLOOP VAN TIJD WORDEN GEGEVENS VERZAMELD,INTALLATIES VERRICHT EN INTALLATIES ONGEDAAN GEMAAKT!!!!
NOGMAALS:
VERWIJDER DE MAIL ONAANGETAST PER DIRCT UIT JE MAIL BOX!!!!!!!!

BETER GEWAARSCHUUWT DAN MOETEN GENEZEN!

van Doorn

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Hostway staan bekend als oplichters binnen de wereld van web-hosting. Nog nooit heb ik zo frustrerend aan de lijn gehangen met een mongool die telkens in een soort "gangster" accent mij probeert te vertellen dat alles in orde is.

Ze hebben jarenlang bedragen van mijn rekening afgehaald die niet kloppen. Tarieven waren ook verhoogd zonder waarschuwing en als je hun administratieve afdeling aan de lijn krijgt dan heb je snel door ze een spelletje spelen.

Ik ben al langer als een jaar bezig om mijn domein-naam over te zetten naar een ander provider en bij Hostway is het duidelijk een spel geworden hoe lang ze mensen kunnen gek krijgen. Ze durven me ook nog eens een jaar later een incasso te sturen. Ook hun brieven zijn opgesteld door iemand die duidelijk een cursus Nederlands kan gebruiken!

Ze staan bekend bij Radar! Zoveel mensen hebben problemen met dit bedrijf en wat mij verbaasd is hoe makkelijk ze hiermee wegkomen. Graag zoek ik contact met iemand die een advocaat weet die ervaring heeft met Hostway.

Willem Venema

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Geven nergens antwoord op - ook inloggen gaat niet

roger verkamme

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Afzetters zijn het! Bij de belgische hostway gaat het als volgt: je registreert een domeinnaam, je gaat akkoord met de algemene voorwaarden (die in een verborgen hyperlink zitten, je moet al flink je best doen om die te vinden), in die algemene voorwaarden wordt nog verwezen naar de betalingsvoorwaarden die quasi-onvindbaar zijn op hun website. In de algemene voorwaarden staat dat registratie van een domeinnaam na een jaar stilzwijgend verlengd wordt. In de betalingsvoorwaarden staat dat het afsluiten van een contract 12 euro kost. En dan sturen ze je na een jaar drie mails om je eraan te herinneren dat je domeinnaam zal vervallen, tenzij je effectief verlengt. Je doet dus niets, en plots merk je dat je kredietkaart gedebiteerd is. Bellen naar de helpdesk lost niets op: 'het staat in de algemene voorwaarden'. Een aangetekend schrijven hielp bij mij wel om het geld terug te krijgen (uitgezonderd de 12 euro afsluitkosten). Voorbeeldbrief kan op eenvoudig verzoek bezorgd worden (b_a_r_m_a_c_h_@ hotmail, zonder de underscores).

Beejo

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Wij hebben zeeeeeer slechte ervaringen met Hostway Nederland. Onze (zakelijke) site is regelmatig niet bereikbaar en de helpdesk doet dat telkens weer met dezelfde dooddoener af: "Er zit een knoop in het netwerk". Alsof ze aan het breien zijn... wat een onbenullen.
De opzegbrief die wij keurig netjes op tijd hebben verstuurd voor een van de hostingpakketten bij deze club, heeft men zogenaamd niet ontvangen. Het mailbericht dat we hierover hebben gestuurd ook niet. Kortom, weer een jaar betalen voor die bagger. We hebben nu ten einde raad alles maar per aangetekend schrijven opgezegd. Hopelijk snappen ze dat wel. O ja, ook nog een mooie: De knul van de boekhouding die ik sprak weigerde zijn naam te geven. Dat gaf hem in ieder geval wel de mogelijkheid buitengewoon narrig en onbeschoft te doen. Doorverbinden met een verantwoordelijke baas kon hij ook niet. En een klachtenbrief schrijven had volgens Boekhouding ook geen zin. Die kwam toch bij hem terecht. Blijkbaar hebben ze daar wekelijks een vreugdevuurtje van alle opzeg- en klachtenbrieven. Als het niet zo droevig was, zou het nog wel vermakelijk zijn. Het is een openbaring dat er vandaag de dag nog bedrijven zijn die zo extreem klantonvriendelijk zijn. Dus mensen: GA NIET IN ZEE MET HOSTWAY !!! (en als je er per ongeluk toch al bij terecht bent gekomen: Maak dat je weg komt!).

Peter van Kekem

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Ik heb ook zeer negatieve ervaringen met hostway. Ze leveren slechte advertenties: k was afgegaan op een aanbieding van 5 euro, wat stiekem 15 euro ging kosten.

Verder krijg ik na een half jaar weer een factuur (terwijl ik per jaar betaal). Na 3 telefoontjes word toegegeven dat ze een fout hebben gemaakt, en zullen terugstorten. Dat terugstorten heeft bij hun een andere betekenis, namelijk dat ze het van de volgende factuur aftrekken. Dit melden ze echter niet, dus ik had inmiddels al via de bank de automatische incasso geannuleerd.

Ik kwam volgens hun idee er te laat mee op de proppen dat ik mijn account wilde beeindigen, en kreeg na een jaar weer een factuur, terwijl ik dus al weg was. Die heb ik toch maar betaald.

Na nog weer een paar maanden krijg ik weer een factuur. Na 2 telefoontjes en een erg onsamenhangend verhaal blijkt dat dat het geld was wat ik ongedaan heb laten maken. Dit hadden hun dus alvast van de erop volgende factuur afgetrokken, en wilden ze toch hebben. (Zegt wel iets over de snelheid, na een half jaar constateren dat er een factuur is geannuleerd)..

Kortom, ga vooral niet met hostway in zee!

Wouter van Eekelen

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Mijn domein was daar geregistreerd, en na een paar dagen kreeg ik opeens facturen van 40 euro, voor het forwarden en veranderen van mijn naamservers.

Daarna wou ik mijn domein verhuizen, maar ik heb na 2 weken wachten nog steeds geen reactie.

Neem GEEN hosting, domein, of wat dan ook bij hostway!

m.schoemaker

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Ik zit nu ruim 3 jaar bij Hostway en ik kan alleen maar zeggen dat het een groot drama is. Het ergste vind ik dat je door drukte niet geholpen kunt worden ( voor talloze fouten van de kant van Hostway) en dat men iedere keer beloofd om terug te bellen en dat dat vervolgens NOOIT
gebeurt. Na gemiddeld 7x opnieuw bellen wordt beloofd met veel excuses dat het probleem wordt opgelost maar telkens gebeurt er gewoon niets! Het enige waar ze wel goed in zijn is teveel automatisch incasseren van uw bankrekening. Er is echt nog nooit iets waargemaakt van alle beloften van Hostway nederland.