Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → Hostnet bv

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamHostnet bv
Bedrijfswebsitehttps://www.hostnet.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Ja
DNS.be registratieagent Ja
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Ja
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm BV
Aantal personen fulltime personeel 140
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Neutraal

Pakketten

Webhosting 8 pakketten van 4.00 tot 10.29 € incl. BTW per maand
Virtual Private Server (VPS) hosting 10 pakketten van 5.00 tot 399.00 € excl. BTW per maand

Ervaringen (71)

E

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Super service.
Snelle reactie en snelle oplossingen

Kim

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ik ben een leek in dit soort dingen dus toen het niet goed ging met het overzetten van het domein zag ik de bui al hangen. Maar ik ben echt geweldig geholpen door de klantenservice (Kees).
Hij heeft alles in hele duidelijke stappen uitgelegd en zelf alles uitgezocht wat nodig was. Top service!

Corine van Elferen

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik heb mijn website gemigreerd. Dat had ik al jaren uitgesteld, omdat ik zó opzag tegen alle moeilijkheden die daarbij komen kijken, en het gevaar van veel downtime of zelfs totale mislukking. Maar de jongens van Hostnet hebben me er onvermoeibaar doorheen geloodst op alle mogelijke manieren: via de chat, telefonisch, en zelfs met teamview. Ik kan ze niet eens meer persoonlijk bedanken, omdat ik misschien wel zes verschillende personen aan de lijn heb gehad. En allemaal zijn ze even behulpzaam en geduldig.
Omdat mijn bedrijf afhankelijk is van mijn bereikbaarheid, vind ik zo'n service onbetaalbaar.

Joop Voet

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik doe inmiddels 12 jaar zaken met Hostnet.
En het wordt steeds belangrijker om altijd online te zijn met mijn website.
Als het mis gaat dan is het ongelofelijk fijn dat je meteen contact krijgt met deskundige mensen en dat er geholpen wordt om het probleem direct op te lossen.
Hostnet is een Top bedrijf en de medewerkers hebben alle kennis en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen!
Ik ben heel blij dat ik voor Hostnet heb gekozen en ik raad iedereen aan om dat ook te doen, zeker als je niet heel veel verstand hebt van websites.
De service van Hostnet is goud waard, maar je krijgt het gratis!

Marjolijn

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ben net geholpen via chat van Mijn Hostnet; alles geregeld in no time, perfect. Niets bellen, niets wachten tot ze bereikbaar zijn, maar alles gewoon als het mij uitkomt en met perfecte service. Kreeg factuur over domeinnaam die ik vergeten was op te zeggen; ze doen niet moeilijk, regelen alles direct en krijg creditnota. Hoe fijn is dat. Top!

P Grondman

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Heel blij met de support die het mogelijk heeft gemaakt vandaag nog live te gaan. tot 22.00uur support en telefonisch bereikbaar heerlijk thanx voor de hulp
P. Grondman
www.hbd.care

JS

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Goeie service!

Jeffrey

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Snel en correct.

MM

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Tevreden met de service. Als beginnende websitebouwer krijg ik goede begeleiding en heldere uitleg. En het werkt ik ben tevreden.

De Bemiddelingsbalie

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Net een snelle en bruikbare reactie gehad van Patrick.

Koen D

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Net prettig contact gehad met de helpdesk via chat. Snelle service, prima antwoorden. Merci Jesse!

RDVO

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Terrible service Take weeks to answer Take a self righteous approach just truly awful, and the contacts I was unfortuante to have with Dave Swart, Reinouw Westra, and Claire Russell were so hand tied and did nothing to help. They have this typical attitude 'DAT KAN NIET' which is an attitude that drives me absolutely insane. Useless. Cheap yes, but you know, you pay peanuts you get monkeys!

RvZ

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben enorm blij met de online chatservice. Ik word steeds erg snel geholpen, de assistenten zijn heel correct en vriendelijk en je hebt (zoals ik iemand anders ook al positief zag schrijven) inderdaad niet het gevoel dat je domme vragen stelt (terwijl ik die waarschijnlijk wel stel :-) ). Deze chatservice bespaart me heel veel tijd en frustratie. Ook vind ik de website van hostingnet helder!

Maarten

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

Voor een klant een Wordpress website ontworpen. Bij implementatie begonnen de problemen. Volgens de website van Hostnet.nl (https://www.hostnet.nl/helpdesk/webhosting/php-configuratie) zou dit geen probleem moeten zijn omdat ze de juiste software ondersteunen: "Al onze webhostingpakketten beschikken over PHP-versie 5.3 en MySQL-versie 5.0.", aldus de website van Hostnet.nl

Echter, dit is NIET waar. Men draait PHP 5.1.6, dat een hoop security issues heeft, op hun oude systemen waarop de oude accounts van de trouwe klanten draaien. Om het te fixen is een overstap naar een nieuw hosting pakket noodzakelijk. Zoals Hostnet het zegt in hun support email: "Het pakket waar u het over heeft op IP [...], draait op ons oude platform en hierop draait PHP 5.1.6." Hun website bevat dus onware statements over de kwaliteit van hun diensten.

Jose

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Snel en duidelijk support!

LH

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Door mike uitstekend en snel geholpen. Precies wat ik verwacht van een online helpdesk: bereikbaar, snelle/eenvoudige tips, heldere uitleg en je niet het gevoel geven dat je domme vragen stelt ;)

SR

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Erg tevreden, snelle hulp. Je kunt direct weer verder zonder dat men je uitsluitend doorverwijst naar ellenlange handleidingen.

ce-test

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Bij het verhuizen van o.a. dit domein (totaal 3 stuks) speelt hostnet het klaar om een authorization code niet te honoreren. Enkele weken later bij klagen, blijkt de geldigheid van het domein verstreken en blijkt het domein op initiatief van hostnet te verwijzen naar een reclamesite. Normaliter gaan .com sites na verlopen 40 dagen "in redemption" , en dat is wat hostnet dan ook beweert. De Whois toont echter duidelijk aan dat het domein nog bij hostnet actief is en de status is dan ook OK. Verder trekt Hostnet bij het registreren alle email adressen (registrar, admin,technical) zodat je voor 100% van hen afhankelijk bent. Nu weigert hostnet mee te werken aan verhuizen, en kan de nieuwe registrar het domein niet claimen omdat het nog niet in redemption is. Na eerdere problemen (met nameservers) met deze registrar moet ik een ieder die geen masochist is afraden om met hen in zee te gaan. Ze spelen vals en liegen dat het gedrukt staat, zijn slechte verliezers alles met als doel om je maar zoveel mogelijk centen af te persen. Aan de telefoon krijg je een of andere bitch die geen enkele poging doet het probleem op te lossen of om mee te denken. Inmiddels ook al bij TuCows geklaagd, ik hoop dat ze hun accreditatie verliezen.

MKB-i Nederland

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

In één woord geweldig!
Absoluut de best mogelijke support.
Mijn goede ervaringen met Hostnet en hun support stapelen zich op.

Remco

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Ik heb alleen maar ellende gehad hier. Maandenlang problemen gehad met supertrage website, email storingen en onbereikbare supportafdeling. Elke keer meld je de problemen weer op nieuw aan en wordt er een brandje geblust. Soms is het dezelfde dag of de dag erna weer raak. Blijkbaar kunnen ze deze problemen niet structureel oplossen en zijn klanten hier de dupe van. Niet doen dus!

MKB-i Nederland

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Prima ervaringen met de services van Hostnet.
De support via de livechat werkt erg goed, de mensen zijn vriendelijk en de hulp is top!

Rangelov

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Hostnet is misschien niet de goedkoopste provider, maar wat betreft de support is zeer aan te raden. Snel professioneel en direct. Als U goede ondersteuning verlangd, dat is Hostnet zeer de moeite waard.

ssp ijpma

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Zeer tevreden over de support in een chatbox waar je meteen vragen kunt stellen.

Mvg,

S. IJpma

Rvk

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

De meest slechte hosting provider die ik ooit ben tegengekomen!!! Ik heb daar een vps besteld die na een maand al offline was. Toen ik daar een ticket voor aanmaakte op hun website met de vraag of ze de vps waar ik geld voor betaald had konden herstarten kreeg ik het volgende antwoord:

De reden dat we dit antwoord naar u verzonden hebben is
omdat onze Helpdesk het probleem niet voor u kan verhelpen. Wij kunnen u geen
toegang geven tot uw VPS.

Wij dienen dus ook onze beheerders in te schakelen om dit probleem voor u te
verhelpen en u weer toegang te geven. Omdat onze beheerders ingeschakeld moeten
worden worden er supportkosten gerekend. Hiermee gaat u gelijk akkoord bij het
indienen van een Verzoek.

Het zijn gewoon oplichters! Ze laten je betalen voor een service die er niet is.

In de tussentijd had ik ergens anders een vps aangevraagd die wel naar behoren werkt en dus deze vergeten op te zeggen. Uiteraard verlengen ze ongevraagd met een jaar dus zit er nog een jaar aan vast.

Peter Luit

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Prima bedrijf, met vooral het grote voordeel: goede bereikbaarheid helpdesk in het weekend!

Martin Stoop

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben nu bijna een half jaar klant. De afhandeling van mijn aanschaf in domeinnamen was in super snel verwerkt. Later had ik problemen met inloggen. Ik heb toen contact gehad met een werknemer van Hostnet. En ik werd heel vriendelijk en duidelijk geholpen.

Om een lang verhaal kort te houden. Hostnet is een top bedrijf om mee te werken. En als bedrijf zou ik ze dan ook zeker adviseren.

danielle

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ik ben vandaag zo goed geholpen door Eddy Pauw, slimme jongen zeer geduldig en veel kennis van zaken.
Bedankt Eddy

alex

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

als onervaren internetter dik anderhalf uur bezig geweest om mijn nieuwe website te publiceren , haha
daarna wilde ik deze wijzigen en dit staakte ik na twee uren grabbelen opn de site van hosting , nog meer hahaha !!
en minder dan 3 minuten met eddy pouw geeft me nu de kans om mijn website te veranderen en aan te passen wanneer ik maar wil !!!!
een tien !!!!
Nu nog leren gitaarspelen !!!
http://www.youtube.com/watch?v=v7-pJ01I7Hc

Bart

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Echt super handige service!

Top!

WL

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Vlotte service en duidelijke taal.

MJ

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Heel fijn om met je vragen bij de Chat terecht te kunnen! Goede service en je wordt goed geholpen!

frans

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

echt heel gemakkelijk die live chat was heel snel geholpen met al mijn vragen ik raad dit zekers aan iedereen aan super gewoon.

A. Snaauw

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Prima chatsessie.

Willemijn Staal

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik heb twee websites gehost bij Hostnet en ik heb er alleen maar goede ervaringen mee. Wat ik vooral heel goed vind is de chathulp die ze bieden, persoonlijk contact met een medewerker van Hostnet die voor je opzoekt wat er mis gaat of je verkeerd hebt gedaan. Top service!

Rob Tigchlar

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Probleem met toegang plesk control. Via chat met klantenservice probleem op snel en acurate wijze verholpen.

Wouter

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Top, goede klantenservice via de chat. Mijn site was in no time up and running. Ze hielpen me goed met het koppelen van mijn domein aan tumblr.

V

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Het invullen van de beoordeling is niet helemaal duidelijk, daarom bij mijn vorige reactie een geel (gemiddeld) balkje, dat moesten groene zijn!

V

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Zit al enkele jaren bij hostnet, ben erg tevreden, goede service, duidelijke uitleg, scherpe prijs, behulpzake medewerkers. Vind het een aanrader dus en verwijs er vaak andere mensen in mijn omgeving naar door.

T. Steijns

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Heel erg goed geholpen via de chat! Er wordt echt met de klant meegedacht om tot een goede oplossing te komen. Een voordeel van de chat is bijvoorbeeld dat je nooit lang hoeft te wachten op een reactie.

Dave

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Super geholpen bij de instalatie van Joomla Via een nieuwe manier "de chat sessie" het leven wordt een stuk makelijker op de manier