Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → HostingDiscounter

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamHostingDiscounter
Bedrijfswebsitehttp://www.hostingdiscounter.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Ja
DNS.be registratieagent Ja
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm Eenmanszaak
Aantal personen fulltime personeel 1
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Positief

Pakketten

Webhosting 4 pakketten van 0.40 tot 20.00 € incl. BTW per maand

Ervaringen (8)

peter

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Heel erg lang zeer tevredeb geweest. De laatste tijd echter hebben ze veel problemen met de mailservers. ook nu weer (11-04-2008) liggen ze er weer uit.. Jammer!

Dick Pruis

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

Klant sinds 2005. Ervaringen (eerst) goed: wat domeinnamen daar geparkeerd en -bijvoorbeeld- redirecten kun je zelf regelen.
Sinds deze maand (dec 2007) wat minder tevreden over de gebruikersinterface: na een nieuwe naam gedeponeerd te hebben, een dag later deze geredirect en een dag later een hostingpakket erbij, was de gebruikersinterface (voor dat domein) totaal veranderd en de door mij ingestelde redirecting kon ik niet meer opheffen (supertechnisch ben ik niet)..
Verder: vandaag zijn hostingdiscounter.nl en alle door mij daar ondergebrachte websites NIET BEREIKBAAR.
Er zijn vast betere voor hetzelfde geld!

Hans

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Al ruim twee jaar klant en de uptime en snelheid is uitstekend. De service per telefoon is snel en deskundig. Per mail wisselt de reactietijd tussen enkele uren en dagen. Het enige minpuntje is het tussentijds overstappen naar een ander pakket. Dit is niet mogelijk en wanneer men plotseling meer data nodig heeft moet je dit relatief duur bijkopen, terwijl dit in een zwaarder pakket (veel voordeliger) is inbegrepen. Dus vantevoren goed inschatten wat je nodig denkt te hebben. Daar staat weer tegenover dat men niet moeilijk doet als je sporadisch over je datalimiet heen schiet. (geen facturering achteraf en geen blokering van je website)

Alles opgeteld: zeer positief, veel waar voor weinig geld.

Sjoerd

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring met Hostingdiscounter. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, en ik heb geen problemen met de service.

Als ik bel krijg ik altijd iemand binnen 1 minuut aan de lijn, en mijn mailings worden binnen 24 uur beantwoord.

Ik ben al vanaf 20-1-2004 klant van hostingdiscounter.

p.hamers

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

De helpdesk is ronduit slecht te noemen.
Vragen worden simpel beantwoord zodat je dit ook zelf wel had kunnen verzinnen.Okee ze hoeven niet alle problemen op te lossen vwb applicaties maar meedenken en je op het juiste spoor zetten mag toch wel vind ik.
Nee heren mij niet meer gezien daar.... ik ben overgestapt en bevalt me prima!!!

Martijn de Jong

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Ik ben sinds december 2004 klant van De Hostingdiscounter. Uptime en snelheid van de server is goed tot uitstekend te noemen. In het verleden hebben ze veel last gehad van hackers omdat veel klanten hun software niet goed bijgewerkt hadden met nieuwere versies en hostingdiscounter kennelijk de server niet goed genoeg had dichtgetimmerd waardoor er soms downtime was en meestal in het weekend.. als je ze niet kon bereiken via telefoon.

Het vragen formulier verwijst naar het mail adres support@hostingdiscounter.nl en mijn ervaring is dat ze binnen 48 uur reageren.

Negatief aan hostingdiscounter is dat zij niet draaien op de laatste versies van php en mysql en je kan bijv. geen extra mysql database aanvragen... Ook overstappen naar een zwaarder host pakket kan niet als je eenmaal klant bent. Telefonisch zijn ze goed te bereiken al zijn de medewerkers die aan de telefoon komen meestal erg kortaf en zeggen nooit hun naam als ze de telefoon opnemen.

Mijn conclussie: zeer goedkope en stabiele host. Betrouwbaar geen facturatie achteraf en ze zijn eerlijk... geen rare streken.. Prijs<> kwaliteid is prima alles werkt zoals het hoort... echter wil je iets dat niet standaard in je pakket zit... dan wordt het lastig...

Gerard

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Als je over uptime, stabiliteit en snelheid praat, dan hebben ze hier een voldoende op, maar de service vind ik ten wense over laten.

Ik gebruik mijn webruimte amper, de email is voor mij daarintegen erg belangrijk en wordt veel gebruikt.
Dit platform hebben ze onlangs overgezet, waardoor de webmail een stuk overzichtelijker is geworden, maar pop3 erg traag is. mail.domein.nl in Outlook kost ongeveer 25 tot 40 seconden voordat deze pas post binnen gaat halen.
De mailconfiguratiepagina, bij mij: http://pop03.mail.tiscomhosting.nl , (onderdeel van Tiscom Hosting dus) vond ik veel lijken op 'een' pop3 server, na deze ingevoerd te hebben komt de post gelijk binnen.
Dit wordt je dan weer niet verteld door HostingDiscounter.

Vragen worden vaak niet beantwoord, aangezien dit alleen via het vragenformulier op de website kan is dit behoorlijk vervelend. Simpele vraag om inloggegevens te versturen voor mijn FTP wordt na 3x pas beantwoord met: Astublieft en Excuses. Bijna letterlijk..
Overigens was dit na een mailtje naar info@hostingdiscounter.nl omdat ik het formulier zat was

Paar weken geleden weer websiteformulier ingevuld of ze een domein uit parkeerstand willen halen en willen redirecten, maar weer geen reactie.

Oke, het kost niks, maar een beetje service mag wel!
Daarom ga ik na 2 jaar, met het vooruitzicht ook zakelijk gebruik te willen maken van een hostingpakket, verder kijken dan een lage prijs.

H Overvliet

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

op vragen via de telefoon werd juist, accuraat en vriendelijk uitleg gegeven op kleine probleempjes.