Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → 1-eurohost

Hostingbedrijf

Bedrijfsnaam1-eurohost
Bedrijfswebsitehttp://www.1-eurohost.com
Algemeen
SIDN deelnemer Nee
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm Eenmanszaak
Aantal personen fulltime personeel 1
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Positief

Pakketten

Webhosting 2 pakketten van 1.00 tot 4.16 € incl. BTW per maand

Ervaringen (19)

JLS

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Steeds tevreden geweest over deze hostingpakketten. Correcte communicatie bij problemen en bij vragen krijg ik snel antwoord. Aanrader.

Mathieu Cieters

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Stone IS is een heel goede hosting. Voor weinig geld krijgt men niet alleen een uitgebreid pakket, maar daarenboven een heel goede service en klantvriendelijke informatie!
Zeer tevreden van deze webhosting!

Koen Mertens

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Voorlopig ben ik zeer tevreden van Stone Services! Ben wel nog maar een nieuwe klant, maar hun support request worden toch zeer snel afgehandeld.

Shane Vandewalle

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

In de voorbije jaren heb ik stone-is zien groeien van een klein webhosting bedrijf tot een bedrijf met meerdere werknemers en een uiterst stabiel netwerk. De support is op en top! Zowel via e-mail, tickets, twitter en telefoon.

sds

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

sedert 5j zeer tevreden klant, persoonlijke aanpak

vicky

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Al sinds 2006 klant bij stone is. De laatste jaren hebben ze echt hard gewerkt aan hun uptime en service. sindsdien reageren ze veel snellen en effectiever.

Jens

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Nooit problemen gehad, zeer vriendelijke werknemers.

Belgian Inline Center vzw

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

wij zijn zeer tevreden met de hosting bij 1eurohost. Zeer vlotte service, 24/7 bereikbaar via sociale media en altijd hulpvaardig!
garanderen een goede uptime,
prijs / kwaliteit een zeer goede verhouding, een echte aanrader voor iedereen! bieden veel voor gewone gebruikers; nog meer voor de professionele klanten.

Tim Wuytens

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Sinds een kleine 2 jaar zeer tevreden klant bij 1-eurohost (Stone-IS).
Na een aantal omzwervingen bij verschillende hosters met ronduit slecht ervaringen bij Stone-IS terechtgekomen. Wat een verademing! Snelle respons, vriendelijke mensen en goede beschikbaarheid van de servers.

Momenteel 2 sites bij hen gehost en de 3e is onderweg, een aanrader!

Tom

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Prima prijs/kwaliteit.
Uptime en snelheid zijn OK.
Goede support wanneer je ze nodig hebt.

W

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Hosting met een goede prijs/service verhouding

Ekici

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Met 1 woord waardeloos. Ik heb een site proberen te registreren. Ik kreeg dezelfde dag een email of ik het bedrag wilde overmaken. Zo gezegd zo gedaan. Maar 3 weken erna is de domeinnaam nog niet geregistreerd. En geld terugstorten of reageren op emails, NO WAY!
Vroeger (paar jaar terug )kon ik ze op deze nummer bellen 0032494031490, maar nu zie je alleen maar een automatische email terug.

Maarten Tibau

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Ik ben nu al een dik jaar bij deze host en ik heb er al vanalles meegemaakt.

't Eerste half jaar, toen nog 2005 ging alles zeer vlot. Mooie uptime, snelle support afhandeling. Dan het volgende half jaar "nov 2005" tot "feb 2006" heb ik enorm afgezien. Bleek dat ze alle NL servers naar BE gingen verhuizen en een eigen "redundent netwerk" gingen opzetten, what so ever. Ook werd 1-Eurohost over door Stone-IS, wat de service denk ik TOTAAL niet ten goede is gekomen.

Oki in die maanden is mijn website vaak offline geweest, ook al was dit soms maar voor een uurtje (maar goed dat is al veel te lang) en soms meer dan een dag. Stuur je een support ticket, dan duurd het minstens 48 uur eer je antwoord krijgt, of je moet naar een DUUR betalend nummer bellen om je ticket het eerste in de rij te krijgen, wat ik TOTAAL niet kunnen vind.

Na de hele verhuis ging het weer een tijdje goed, maar wat je dus NIET merkt bij 1-Eurohost is dat de klant op de eerste rij komt. Support is er echt BARSLECHT !! De hosting mag dan wel goedkoop zijn en je krijgt er echt een hoop features bij, wat ook het ENGISTE voordeel is, PLESK ControlPanel is zeer leuk om gebruiken (hoewel... 't gaat best traag).

Hoe dan ook, ik raad NIEMAND aan zich bij deze host aan te sluiten !!!
ZEER SLECHT ERVARING !!

Bart

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ik heb een uitgebreid pakket bij eurohost en ik moet zeggen dat het soms voor een eind goed gaat en dan weer niet. Echt stabiel kan je ze niet noemen. Ook deze keer ligt de ASP server er weer reeds een paar dagen uit. Ik snap dat niet, als een server kapotdraait dan moet je toch een backup hebben die kan geschakeld worden. Het is echt wel een keuze die je moet maken prijs of kwaliteit. In elk geval met de huidige politeik zijn ze enkel dienstig voor de particuliere gebruiker, zeker nog niet rijp voor de hosters of partners. Opgelet er is een overname gebeurt en die jongens zijn bezig met het gehele serverpark te herinstaleren met alle begrip, maar dit zou niet ten koste mogen zijn van klanten. Gevaarlijk spelletje.

Ali Gurc

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Helemaal met Ramon van Maaren eens, in 1 woord waardeloos.
Ook bij mij geldt: de helpdesk weigert te reageren en diverse pogingen om mijn geld terug te krijgen zijn mislukt...!

Je kan ze niet bellen, op emails krijg je alleeen een automatische reactie en met een support ticket wordt helemaal niets gedaan.
Ik probeer al 2 maanden met ze in contact te komen, zodat ze mijn domein weer actief zetten die ze n.b. zelf op expired hebben gezet terwijl ik er wel voor heb betaald.

En de kwaliteit van de hosting is ook 3x niks, te vaak ben je je database kwijt (4x in 1 jaar tijd).

Ik zou toch paar euro's meer betalen bij een andere ISP.

Ramon van Maaren

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

WAARDELOOS...! Ik heb 6 februari een domein aangevraagd. Dit domein is nu gelocked door 1Eurohost, maar zelf heb ik er niet de beschikking over. Wel heb ik het volle bedrag voor 1 jaar hosting betaalt, maar een website publiceren is onmogelijk.

De helpdesk weigert te reageren en diverse pogingen om mijn geld terug te krijgen zijn mislukt...! Laat je niet gek maken en vraag hier geen domein aan. Ik ga lekker terug naar yournamewebhosting, wel iets duurder, maar in ieder geval betrouwbaar & snel.

kilian

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

Beste Jan,

Zo te zien ben je zelf een bekende van Stein en dus niet erg neutraal te noemen.

Jan Van Cauwenberge

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Reeds 3 jaar bij 1-eurohost.com, slechts zelden problemen.
Je kan op hun site trouwens de uptimes live zien.
Ik denk dat je op de verkeerde server zit...

richard van der brugge

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

bijzonder slechte uptime, elke maand zeker een dag plat. nu sinds pasen al twee dagen plat. wellicht dat de eigenaar huiswerk moet maken of huisarrest heeft gekregen van pappie en mammie.