Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → Web://Xtra

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamWeb://Xtra
Bedrijfswebsitehttps://www.webxtra.eu
Algemeen
SIDN deelnemer Ja
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Ja
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm BV
Aantal personen fulltime personeel 4
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Positief

Pakketten

Webhosting 10 pakketten van 0.25 tot 6.00 € incl. BTW per maand
Virtual Private Server (VPS) hosting 5 pakketten van 2.75 tot 37.50 € excl. BTW per maand
Colocatie hosting 5 pakketten van 12.50 tot 65.00 € excl. BTW per maand

Ervaringen (17)

J.S.

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Plotseling zijn alle verwijzingen uit de DNS verdwenen, op tickets wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

De mailserver staat wekelijks wel ergens op een blacklist, dat kan een nadeel zijn wanneer je een IP moet delen met anderen. Helaas doet Webxtra er niets aan en maakt het daarmee jouw probleem. Wederom wordt er niet op tickets of mail gereageerd.

Wat ze we kunnen is rekeningen sturen, van ellende heb ik mijn domeinen verhuisd, op de openstaande tickets is nog steeds niet gereageerd maar de rekening voor het verhuizen lag vlot in de mailbox...

Edwin

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

We hebben duizenen bezoekers per dag op onze website. Nieuws moet snel en direct beschikbaar zijn, het is dan ook belangrijk voor ons dat de website het doet én dat wij en andere contributors van nieuws, video's en foto's makkelijk en snel informatie op de website kunnen zetten. Webxtra heeft ons hierin nog nooit in de steek gelaten. Af een toe een domein geregistreerd voor nieuws en ook weer opgeheven, gaat eenvoudig en vlekkenloos via hun website.

Gerrie

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

We hadden een hele waslijst domeinen, vond onze toemalige webdesigner handig voor google. Maar volgens mij heeft het ons weinig klandizie opgeleverd, dus toen deze allemaal opgezegd en dat ging zonder problemen.
Ik ben ook zeer te vreden over de ondersteuning. Onze toenmalige webdesigner had alles in eerste instantie voor ons aangevraagd. Echter bleek deze opeens van de aardbodem verdwenen. Tja wat doe je dan? Onze nieuwe webdesigner toen het e.e.a. uit laten zoeken en naar een email met kopie kvk en een kopie ID alle benodigde gegevens snel ontvangen. Dat was de enige keer dat wij direct hebben gecommuniceerd, verder had onze nieuwe webdesigner ook snel alles in orde dus dat is allemaal ook vlot gegaan.
Alles werkt makkelijk en naar behoren en zo veel betalen we niet, dus ik heb niets te klagen.

M

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Direct alle gegevens binnen en onze webdesigner kon meteen aan de slag. Na betaling was de zefde dag nog het domein actief. In eerste instantie een andere domeinnaam geregistreerd en deze later opgezegd. Ging heel makkelijk. Naar mijn weten functineerd alles altijd perfect! Ik betaal niet zo veel en de kwaliteit is behoorlijk. Het is geen Ferrari, maar toch zeker wel een nieuwe Volkswagen :) om maar eens iets te vergelijken. Soms heb ik de impuls om te willen bellen, maar dan moet ik meer betalen, maar eigelijk gaat het ook prima per email, dus waarom extra betalen als ik er toch geen gebruik van hoef te maken. Naar mijn mening krijg je in verhouding meer dan waar voor je betaald, ik kan alleen maar positief zijn met als klein minpuntje dat je extra moet betalen voor telefonische ondersteuning.

Adriana

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

Deze partij is mi. alleen een optie als je werkelijk nooit contact met ze hoeft te hebben, er nooit iets misgaat en je er nooit meer weggaat (en niet per se bij de goedkoopste partij hoeft te zitten).

Er is geen (goede / slechte of zinnige) communicatie met deze club mogelijk zo lijkt het.

Ik heb voor de verhuizing van 2 domeinnamen 2x de SIDN moeten inschakelen: veel slechter dan dat kan gewoonweg niet.

Je moet tevens opletten voor de automatische verlenging van je abonnement: datgaat per heel jaar, hoewel het ticketsysteem het over een opzegtermijn van een maand heeft en daarbij niet correct aangeeft per wanneer je opzegging van kracht is!
Het ticketssysteem is verder irritant gebruikersonvriendelijk en wordt niet snel (of helemaal niet) van antwoorden voorzien. Daarbij wordt er niet gereageerd op email en is enig telefonisch contact zeer effectief onmogelijk gemaakt.

Gegeven de vele andere keuzes die je kunt maken: negeer deze club! Kies er één waar ze wel gewoon een vraag beantwoorden, zelfs al stel je ze niet vaak.

Simon

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Beste mensen,

Ik hoop dat dit bericht hier wordt geplaatst aangezien al deze onderstaande reacties werkelijk niet kloppen en door medewerkers zelf van Webxtra worden geplaatst zo te zien.

Dit bedrijf is helaas een groot drama waar het gaat om service en het oplossen van problemen! Telefonisch zijn ze absoluut niet te bereiken en tickets wordt al evenmin op gereageerd.

Het opzeggen van contracten is helaas een zeer moeilijke gang van zaken en zelfs aangetekende brieven worden als niet ontvangen beschouwd.

Daarnaast zijn er talloze andere sites (Google maar even) waar je kunt lezen hoe slecht de service van Webxtra wel niet is.

Ook verdoezelen ze bewust hun echte vestigingsadres zodat klanten er bewust niet achter kunnen komen waar ze gevestigd zijn.

Helaas erg jammer om te zien dat het zo moet gaan!!

S. de Vries

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Webxtra heeft ons uitstekend geholpen en we zijn dan ook zeer te vreden met Webxtra, de uitgebreide ondersteuning is zeker het geld waard. Webxtra helpt ons altijd snel en wanneer we webxtra bellen, dan staan de mensen van webxtra ook meteen voor ons klaar. We zijn dan ook erg blij dat we voor webxtra gekozen hebben!

D.J.

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Complete huisstijl en webdesign laten doen. Het resultaat mag er wezen! Kundig advies en ervaren mensen die me op weg hebben geholpen. Via hen ook een VOIP nummer genomen (087 en 0900), alles werkt fijn en naar behoren. Een echte aanrader om alles uit handen te geven en geen verdere zorgen te hebben.

Arnoud

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Absoluut TOP. Altijd per ommegaande antwoord, ook in het weekend. En dat bij een pakket watvoor onze vereniging ongeveer 15 euro per jaar kost!!

Veel support ook in gevalllen dat ik er door eigen onvermogen niet uitkom.

Kortom, nooit meer een ander.

DJ

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Gemakkelijk veel domeinen via webxtra geregistreerd. Altijd snel antwoord, vaak krijg ik ook hulp die niet standaard door hen geboden wordt, zoals nu bij het maken van mijn nieuwe website.

Een dikke 10!

Maurits

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

WebXtra doet totaal geen moeite om problemen op te lossen. Tot 3 keer toe heb ik zelf het internet afgespeurd om mogelijke oplossingen te vinden voor problemen aan hun kant. Bovendien kwam 1 probleem meerdere keren terug.
Daarnaast gebruiken ze sdk versie 1.2 wat ouder is dan het leven van mn oma.
Niet gebruiken is mijn advies!

Benno

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Goede ervaring. Snelle service en goedkoop.
Maken de indruk het flink druk te hebben, maar de belangrijke dingen lossen ze snel op.

Berry Visser

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Dit is dus echt een top hoster...
1 - goedkoop
2 - super service
3 - zeer helder bij beantwoording
4 - zeer snelle beantwoording van je vragen
5 - bieden openheid bij hostingproblemen via hun forum
6 - de sites nagenoeg niet down

Vertelde ik al dat de service en prijs echt geweldig zijn ;-)
Dit alles is ik combinatie met een zeer goed pakket de absolute aanrader waar ik al mijn klanten naar toe stuur. Daar ik weet dat zij mij als webdesigner er als eerste op zullen aanspreken wil ik absoluut zeker zijn van de geboden service.!!

Het goede allemaal,
Berry Visser
www.berryvisser.com

Thom

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Nou ik vind het bedrijf gewoon super.

Het is de eerste keer dat ik webhosting heb gekozen, maar het was meteen goed raak. Goede prijs en een goede kwaliteit. Ook zag ik overal ervaringen staan bij andere bedrijven en toen dacht ik van... Dit gaat moeilijk worden, welk bedrijf moet ik nou kiezen. Ik koos dus voor WebXtra en ik maakte de juiste keuze.

Paar puntjes:

- Vragen worden goed beantwoord en er wordt nooit omheen gedraaid op een of andere manier.
- Uptime is gewoon zoals beloofd hoog, zoals je op de site zelf kunt zien.
- Prijzen zijn zeer concurrerend goedkoop.
- Mogelijkheden zijn ruim voldoende.

Wilco

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik heb een poos gezocht voor een goede en goedkope webhost.
Dus heb ik een gok gewaagd op WebXtra en mijn droom kwam uit en sinds dien heb ik nu 2 websites daar gehost + 3 van mijn vader.
Hun support is uitstekend en als je een e-mail stuurt heb je altijd binnen 2 uur een GOED antwoord op je vraag soms heb jezelfs al na 5 a 10 minuten antwoord!.

Marijn Soetekouw

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Zit vanaf het begin bij WebXtra, ze houden je altijd op de hoogte als er problemen voor doen.

We zochten een ruimte voor een website om berichten en reacties te kunnen plaatsen, met de powertools die door WebXtra aangeboden worden is het nog makelijker om een foto-album of iets ander op internet te zetten! Kortom goede service voor een nog betere prijs!

RJ

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Prima service voor weinig geld, direct antwoord op je vragen.