Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → suXus hosting and network serv

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamsuXus hosting and network serv
Bedrijfswebsitehttp://www.suxus.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Nee
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm Eenmanszaak
Aantal personen fulltime personeel 1
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Zeer positief

Pakketten

Webhosting 10 pakketten van 0.50 tot 30.00 € incl. BTW per maand

Ervaringen (11)

Ingo (AKA St@r)

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Altijd paraat om anderen te helpen

helaas niet mogelijk Suxus een super Prijs te geven

Ian

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

suXus is betrouwbaar, en voor de kwaliteit-prijs verhouding is uitstekend! Voor vele game-servers is het het uitgesproken bedrijf om te kiezen! Problemen, als die er al zijn, worden z.s.m. opgelost, 24/7.

ro

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

#1 servers !

leo

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Na wat budgethost en ook de wat bekendere grote hosts te hebben geprobeerd ben ik uiteindelijk bij suXus belandt. Redelijk vlotte support via de mail en gedetaileerd en/of van een link voorzien met duidelijke informatie.

Budgethosts vielen af vanwege hun belabberde support. Kennisniveau was in de meeste gevallen het probleem en sommigen waren gewoon te laks om binnen 24 uur te reageren op redelijk standaard vragen.

De grotere vielen af vanwege de telefonisten met een kennisniveau van een pasgeboren kuiken of hoge prijzen.

Ik kan niet beoordelen of suXus een van de beste is maar in het afgelopen jaar zijn zij mij prima bevallen en ook al is het ietsjes duurder dan de goedkoopste host, soms is het prettiger een tikje meer te betalen voor kundigheid en response.

Geoffrey van Keulen

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

SuXuS is egt een vette aanrader, het is erg goedkoop, goede kwaliteit en ze hebben een hele goede service, een service waar je geen tweede van hebt, echt top!! rapportcijfer: 10-

berry verschuur

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

ik heb een server bij suXus Call of Duty 2 server op server van bvb i3d,Creativehosting,youcme heb ik altijd wel iest van spikes in me laggo meter en om over de prijs nog maar te zwijgen suXus is goed koop en heeft dus echt 24/7 service 4 uur snachts had ik lag toen ik nades aan het oefenen was dus ik d8 ehhh dus op xfire gil aan suxus gegeven en na 5 min al iemand die me kon helpen het mooie was het lach aan me eigen internet hahahhah maar tog ze zijn er wel voor je suxus TOPPERTJE

greets berry

Timo

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Ik heb met mijn clan een gameserver gehuurd bij suxus, en op het eerste gezicht bleek alles goed te zijn, totdat er flinke lag schokken begonnen voor te komen. Wij hebben toen contact opgenomen met SuXus via xfire en zij zouden het controleren en ons in de tussentijd een gameserver op een andere server geven. dit alles binnen 1 dag. Toen inderdaad bleek dat de server lagde hebben wij een andere gameserver op een andere server gekregen + 1 week extra bovenop de contractduur. Verder is de support idd perfect, ze zijn bijna altijd bereikbaar enz.

Maar toch vind ik een host als bijv: i3D toch beter, daar hebben wij ook een server gehad en dan ook echt helemaal zonder probs!, echt helemaal nergens last van. En dat hadden we bij suXus net niet. Anders kregen ze een Dikke 10 ;), nu een mooie 8.

Clan site: http://www.team-elitegaoz.com

Rick

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Nu al enkele maanden gehost bij SuXuS. Via andere clans hun naam opgepikt aangezien ze tevreden waren over de prijs en de service. Zeker niet de goedkoopste, maar prijs is naar behoren en de service is uitmuntend. Via xfire meestal binnen een kwartier wel iemand die reageert en een probleem is meestal vlot verholpen.

Wij zijn in ieder geval dik tevreden dat wij gebruik maken van hun.

Groeten,
Rick, Clan EC04

leon den hollander

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

ik ben alk een tijd klant bij suxus vanaf dat het nog niet echt groot was met game servers dan maar nu is suxus een middel/groot bedrijf geworden en heeeft zeer veel gameservers draaien en nog steeds als er iets is en ik bel hem mail hem msn irc ventrilo suxus heeft nog steeds de oude service daar bedoel ik mee 24/7 en altijd alles in 5 minuten gefixt
ik ben dus heel erg te vreden met suxus zelfs als je zo groeit dat ze dan nog altijd die zelfte service bieden toppie echt een aanrader!!!!!!!!

greets leon den hollander

Barth Steeg

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Mijn ervaring is ZEER positief, Suxus is via 3 manieren te bereiken en ook metteen. Via TS, IRC of Xfire kunt u, uw probleem kwijt zodat na een kleine 5 minuutjes het probleem word opgelost.

Prijzen zijn ZEER laag. Mijn 16 slot's public draait zonder lagg of choke.

Kortom service met een 10+, zeker een aanrader !.

Groeten,

Barth Steeg

Arjan Swagemakers

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Het bedrijf heeft een erg goede service, toen ik laatst problemen had met mijn counterstikre source server hebben ze geprobeerd het gelijk op te lossen (rond 2 uur snachts) vervolgens was het probleem opgelost binnen notime. de server draait nu voluit zonder problemen met een ping tussen 10 en 35.
vervolgens had ik nog een probleem met de call of duty server die ik daarna had gehuurd (omdat ik erg tevreden over de pijzen, ping en service was) de server was offline gevallen omdat ik per ongeluk in de ftp iets verwijderd had wat eigenlijk niet verwijderd mocht worden, dit probleem was vervolgens ook binnen notime opgelost.
bijdeze wil ik even melden dat de service, de ping en prijzen geweldig zijn ik zou jullie allemaal deze serverhost aanraden!

Groeten,

Arjan Swagemakers