Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → WebRuimteHosting

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamWebRuimteHosting
Bedrijfswebsitehttp://www.webruimtehosting.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Ja
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Ja
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm Eenmanszaak
Aantal personen fulltime personeel 2
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Positief

Pakketten

Webhosting 4 pakketten van 0.42 tot 5.58 € incl. BTW per maand

Ervaringen (83)

D.

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Beoordelingsbalkjes van vorige beoordeling klopte niet.

D.

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Erg fijne en betrouwbare webhoster. Mijn website is nauwelijk meer offline geweest, bij mijn vorige webhoster gebeurde dit nog wel eens, en dan betaalde ik nog veel meer ook. De support is erg goed en snel, reacties via de mail vaak al binnen 15 minuten. Verder zijn er veel zaken te tweaken, zoals de PHP-versie en diverse php instellingen. Ik zal deze webhoster zeker aanbevelen bij anderen!

Max Bentum

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Sorry voor de vorige review betreft de beoordelingsbalkjes, deze moeten natuurlijk allemaal groen gevuld zijn.

Max Bentum

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Meer dan tevreden. Hjalmar doet zijn werk als geen ander. Geen lange wachttijden bij de klantenservice zoals alle major webhosters. Weet niet waarom iedereen hier zulke slechte reviews plaatst? Maar als je geen verstand hebt van deze IT-zaken moet je ook niks bestellen hier en niet gaan klagen dat het niet werkt. Hosting werkt perfect, zero downtimes, duidelijke systemen (geen onoverzichtelijke Hostnet control panels etc.). En het allerbelangrijkste; een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke 5 sterren op alle punten. Kenners van dit vakgebied, laat je niet afschrikken door al deze onkundige reviewers.

WebRuimteHosting

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Hoi Veronica,

We hebben deze regel weggehaald om misverstanden te voorkomen. De producten worden wel automatisch verlengd maar u kunt ze natuurlijk altijd opzeggen. Ook nu de nieuwe wetgeving van kracht is.

Met vriendelijke groet,
WebRuimteHosting.

Veronica

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ik heb sinds 2011 hier een hostingpakket lopen omdat de servers van mijn vorige provider meerdere malen per maand crashte en omdat deze hoster 3x zo goedkoop was. De bestelling ging allemaal prima, alles was zo geregeld, goede support en ik werd netjes geholpen zodat alles weer werkte zoals ervoor. Verder heb ik hier niks op aan te merken. Nu was ik toenvallig rond aan het kijken voor een goedkopere oplossing. Een hoster waar ik meerdere domeinen en websites tegelijk kan hosten, want bij Webruimtehosting kosten domeinen gewoon 10 euro en het webhosting pakket koste toen der tijd nog bijna 9 euro per jaar met gratis domein (nu is dit zo'n 13,50), wat dus eigenlijk goedkoper was dan een los domein. En ik wil graag alles bij 1 bedrijf ipv van een domeintje hier, hosting daar. Nu zat ik toenvallig bij mijn account pagina te kijken en toen zag ik ineens "Verloopt op: - (stilzwijgend verlengd)", ik weet toen dat er geadverteerd werd met stillzwijgend verlengen doen we niet aan maar dit blijkt toch zo te zijn, maar ik zie het gelukkig optijd. Wel jammer, dat het weer op die manier gaat, ik hou niet zo van bedrijven met dit zulk pratijken. Yourhosting is er ook zo 1 met dit soort misleidende werkwijzen, ik vind dat dit gewoon niet moet kunnen! Ondanks dat ik reviews, forums en andere informatie doorspit voordat ik ergens een bestelling plaats op internet krijgen de bedrijven het toch weer voor elkaar!

Didier

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Toelichting: Ik had een domeinnaam vast gelegd bij WebRuimteHosting. Na betaling heb ik niks meer vernomen van de organisatie. Echter toen ik weer contact met ze opnam bleek de domeinnaam niet op mijn naam te staan en hij kon ook niet meer op mijn naam gezet worden omdat ze geen toestemming kregen? Ik had dus al een dikke maand betaald zonder dat zij hier melding van maakte dat ik in principe dus voor niks betaald had! SCHANDE! Ik hoop dat niemand hier nog diensten bij dit onbetrouwbare bedrijf zal gaan afnemen.

JHB

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Heb al diverse malen - over de jaren dat ik hier klant ben - mogen ervaren dat de eigenaar erg snel reageert. Uitstekend hostingbedrijf !

Marc Verlinden

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben nu reeds enkele jaren klant bij Webruimtehosting en kan over de hele lijn niets dan positieve commentaar geven. Prijs, kwaliteit, service, echt niets op aan te merken. Een aanrader voor wie niet alleen een in de letterlijke zin goedkoop maar tevens zeer kwalitatief hostingbedrijf zoekt!!

Kuipers

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Erg goede ervaring met webruimtehosting, ik ben nu al zo'n 3 a 4 jaar klant ik heb veel domeinnamen en een groot hostingpakket voor mij en mijn klanten een erg goede oplossing, en spotgoedkoop !

Jos

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik kan het kort houden: Heel tevreden van alles! Een aanrader dit bedrijf!

libeco

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Over het algemeen ben ik tevreden over de afgenomen diensten. Hier en daar wel eens een probleempje gehad, maar dat werd vrij vlot weer opgelost.

MEA

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Slechte ISP; raakt een database waar weken werk inzit kwijt bij het migreren. Het is dat we zelf een gedateerde backup hadden, anders was er veel werk 'down the drain'. Het wijzen op AV aangaande juridische geschillen ging een stuk sneller dan het retour storten van het betaalde bedrag voor het webpakket ( nog steeds niet ontvangen overigens ... )

laba

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Al een aantal jaren klant, voor mijzelf en voor mijn klanten. Prima bedrijf, scherp geprijsd, en lage kosten. Problemen worden snel opgelost, vragen persoonlijk en zeer snel beantwoord.

DPM

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Al sinds het begin werk ik samen met WebRuimteHosting en ik heb absoluut niet te klagen. De kostprijs is laag en de vlotte service van hoge kwaliteit.

Bart

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Heb nooit problemen met webruimtehosting gehad. De support (via msn) is erg snel en weet me altijd goed te helpen. Wat ook zeker een voordeel is is dat ze echt naar je luisteren en ook je suggesties serieus nemen, wat niet altijd zo is.

Erg snel bij het registreren van domeinen en bij response op issues!

Teleurgestelde trouwe klant

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Ook ik loop na jaren trouw alles bij Webruimtehosting tegen wat problemen aan. AV wijzigen, bij late betaling per domein (!) 15 eu admin kosten rekenen...wat een blamage. Ik ben altijd positief geweest, nu niet meer en zal ook zeker GEEN recalme meer maken.

Inmiddels op zoek naar een "administratief" stabielere partner in de hostingbranche. En dat zijn er genoeg!

Jammer!

Ziffnab

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Met alle respect, maar na een paar jaar lid te zijn geweest valt Webruimtehosting door de mand. Ongevraagd de algemene voorwaarden veranderen en als je je er niet ik kan vinden krijg je het advies op te stappen. Ze doen zich klantvriendelijk voor, totdat er iets voorvalt. Dan krijg je hun ware gezicht te zien. Pas ook op met late betaling, ze sturen meteen (zonder waarschuwing, geen belletje, ook geen herinneringssbrief) een deurwaarder op je af! Mijn mening, dit is een zeer amateuristische organisatie.

Bert Vos

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Zoals hieronder ook al ergens staat. Alle kwaliteit na geld. Voor mijn doeleinden is deze Webruimtehosting een perfecte hosting party. Als je professioneel aan de gang wil, met 7x24u beschikbaarheid dan zal je toch echt (substantieel) meer moeten investeren. Maar accepteer je een 99,5% availability dan moet je gewoon hier zijn. De service is perfect, goede bereikbaarheid van de helpdesk (Halmar Meyer) voor allerlei vragen en/of storingsmeldingen.

Dennis van Straten

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben zeer tevreden over WebRuimteHosting.
Ik begrijp de reactie die hieronder staat ook totaal niet!

Prijs combinaties zijn goed, en Dhr Meijer regelt alles tot in de puntjes.
Gewoon super.

John Frings

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Na enkele jaren een tevreden gebruiker te zijn geweest wilde ik upgraden naar een pakket met meer schijfruimte. Op mijn vraag naar de kosten kreeg ik binnen 5 minuten antwoord. Het bedrag dat werd genoemd verbaasde me en ik heb vervolgens daarover beleefd om nadere uitleg gevraagd. Dat antwoord bleef wat langer uit en toen ik ondertussen verder ging kijken vielen mij meer zaken op. Zo bleek inmiddels sprake van een stilzwijgende verlenging van het contract hetgeen bij het aangaan van het contract expliciet niet het geval was. Daarmee werd zelfs geadverteerd. Vervolgens heb ik nogmaals gemeeld en om opheldering gevraagd. Tevens heb ik gemeld dat ik inmiddels mijn heil gezocht had bij een ander hostingbedrijf. De daaropvolgende response was erg vreemd voor een professioneel bedrijf. Ik had meer het idee met een schooljongen in een flamewar verzeild geraakt te zijn. In gebrekkig Nederlands ben ik zelfs voor kinderachtig uitgemaakt. Niet erg slim om je klanten zo te behandelen als je een bedrijf wilt runnen, lijkt me.

Anneke Boers

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik snap de neatieve reacties niet. Ik ben al jaren een tevreden klant. In die tijd heb ik geen noemenwaardige negatieve ervaring met webruimtehosting. Natuurlijk zat het hem afgelopen weken even niet mee. Maar we werden continue goed geinformeerd over wat er aan de hand was en hoe men het oploste. De eigenaar Hjalmar Meijer vindt service heel belangrijk en dat merk je. Vragen worden altijd snel beantwoord en is er al een probleem dan wordt deze altijd snel en accuraat opgelost. Door mijn goede ervaringen heb ik verschillende mensen naar hem doorverwezen. Deze zijn dan ook tot volle tevredenheid klant bij hem.

P.s naar aanleiding van een onderstaand bericht. Ik ben een klant en geen vriendje. Dat heeft hij niet nodig.

Marcel

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

IK lees met verbazing de verschillende negatieve ervaringen die hiertussen staan. Ik ben sinds 2006 klant, en zie alleen maar een goede service.
Problemen met bereikbaarheid heb ik nog niet meegemaakt. Kortom positief.

En nee, ik ben geen vriendje maar een klant.

Anne

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Na de problemen , die er vorige week waren is de site gewoon weer bereikbaar . Terwijl het downgaan toch heel lastig was.
Ook de info over het downgaan was duidelijk .
Knap ,om alles weer zo snel online te hebben .

Matthijs Van Assche

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Na 2 jaar trouwe WebRuimteHosting.NL klant te zijn heb ik vandaag besloten om al mijn diensten bij dit bedrijf op te zeggen. Sinds mijn vorige beoordeling hier is mijn tevredenheid gigantisch gedaald. Mijn belangrijkste opstap-redenen zijn:
- Veel te grote downtime (soms uren aan een stuk, onlangs zelf een hele dag);
- De website laad regelmatig zeer traag;
- Spamfilters werken zeer slecht (volgens mij niet goed geconfigureerd);
- De ondersteuning ging er op achteruit, in het begin kreeg ik een zeer snelle service, maar dit daalde zienderogen.

Hjalmar (de eigenaar) registreert domeinnamen ook altijd op zijn eigen naam, ik heb een jaar lang moeten vragen of hij mij de licentienemer van mijn domeinnaam wou maken, wat hij dan eindelijk (na zeer lang) gedaan heeft.

Wat echter wel een zeer sterke kant van WebRuimteHosting.NL is, is de prijszetting. De prijzen zijn uiterst scherp, maar je krijgt er dan ook wel kwaliteit naar...

Bart Zoontjens

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben al vanaf 05-2006 klant bij Webruimtehosting.
Heb een ruime ervaring op het gebied van Webhosting.
Zelf een aantal jaren gedaan, maar ook ervaren dat het soms onverwachts behoorlijk moeilijk kon zijn. Alles moest ieder uur en iedere dag perfect werken. Welke problemen je ook had of ondervond.
Nu heb ik alles met volle vertrouwenheid gegeven aan een expert op het gebied van Hosting. Een jong en dynamisch persoon die een prima klantenondersteuning geeft. Ik ben superblij dat ik deze stap heb gezet.
Hjalmar keep up the good work.
Een zeer tevreden klant van Webruimtehosting.

Arjan Borst

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Ik zie dat de website weer up and running is. Ik besef dat jullie een pittig
weekendje achter de rug hebt....
Bedankt voor de inspanningen.

ronald langerhorst

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Na jaren bij een provider waar ik van klanten nog al eens een klacht kreeg over de bereikbaarheid, omgeschakeld naar webruimtehosting. Prima service en geen klachten meer. Natuurlijk was er wel eens wat maar dat mocht geen naam hebben. Tot afgelopen vrijdag alles Zwart. Wat is er nu aan de hand???

Van de zijde van webruimtehosting kwam er bericht over de problemen. Ze hebben dit verder adekwaat opgelost, natuurlijk had je het sneller willen hebben, maar in persoonlijk kontakt zijn op zeer professionele wijze de laatste plooitjes rechtgestreken. Ga zo door Hjalmar.

Ik heb al mijn klanten bij webruimte hosting ondergebracht en hoor zelfs na deze calamiteit geen onvertogen woord.

Dennis van de Hoef

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

ik zit nu al bijna een jaar bij webruimtehosting, en heb nooit storingen mee gemaakt, af en toe iets kleins met de database, maar altijd waren mijn websites die daar staan zeer goed bereikbaar. dit soort kleine kuurtjes zou ik er altijd wel vinden omdat ik van meerdere websites 24 uur per dag, 7 dagen in de week een monitor heb lopen.

na altijd goed bereikbaar te zijn was het vrijdag dan eindelijk zo ver. STRESSSS!!! alles van webruimtehosting was niet meer bereikbaar. wat gebeurt er is dan je eerste reactie, nu kwam dit omdat het bedrijf waarbij webrumtehosting haar servers had staan er per direct mee stopte. vrijdag rond 11 uur ging alles uit, wel kregen wij vrijdag om 14:10 gelijk het eerste mailtje van webruimte hosting met betrekking tot het probleem.

na meer duidleijkheid vanaf het bedrijf (zaterdag pas) moest webruimtehosting snel in actie komen, naar verwachting was alles definitief uit en onbereikbaar, ook voor backups, om 24:00 diezelfde zaterdag.

de hele zondag zijn zij opzoek geweest naar nood oplossingen en alles weer online te zetten. en maandag ochtend zag ik dat mijn websites weer bereikbaar waren en zette ik mijn monitors weer aan. nog meer informatie van webruimtehosting betreffende de inmiddels verholpen storing volgende kort daarop, met eventuele problemen die voor konden komen en hun oplossing.

al met al ben ik na deze storing nog tevredener dan ik al was, want er werd voldaan aan de 2 belangrijkste punten in dit soort situatie 's: een snelle oplossing, en goede communicatie over de situatie naar de klant toe.

in een woord: TOP!

Eddie

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

In het verleden was ik zeer positiev, maar helaas nu niet meer.
Nu binnen één week tijd mijn site al twee keer down. nu nog steeds geen mail.

Ben dus ook op zoek naar een andere hosting.
En om de prijzen hoef je niet meer bij webhosting te blijven.
Bij ander hostings heb je voor het zelfde geld meer mb's aan ruimte en data's

Jos Van Aken

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

De laatste maanden gaat het minder goed. Het eerste jaar had ik echt geen enkele klacht. Maar de laatste tijd is de site meermaals slecht of niet te bereiken. Ik vind dit heel erg omdat ik zelf enorm veel tijd steek in de uitbouw van mijn site. Het forum draait supergoed maar is meermaals niet te bereiken. Ik hoop toch dat de problemen eens definitief opgelost kunnen worden! Ik behoud het vertrouwen en hoop op een goede afloop!

A Jonker

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Goede kwaliteit - prijs verhouding!
Ik zit al ruim een jaar bij WebRuimteHosting. Natuurlijk zijn er wel eens wat probleempjes, maar gezien de lage prijs mag ik niet klagen. Op mijn vragen krijg ik altijd snel antwoord, goede service dus.

Overigens ben ook ik GEEN 'vriendje' van Hjalmar... Maar gewoon een tevreden klant.

Martin

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Sinds medio 2005 heb ik mijn sites gehost bij Hjalmar. Gezien over deze periode heb ik nog steeds één conclusie:
PRIMA service tegen een GOEDE prijs.
Tuurlijk zijn er wel eens downtijden geweest of tijdelijk een haperende/trage mail. Niet alles kan rozegeur zijn! Maar komen dit soort problemen nooit voor bij een "dure provider"? Ook bij grote internationale providers laat men wel eens "een steekje" vallen. Hjalmar doet, binnen zijn mogelijkheden, zijn best om alles goed te organiseren.
Hjalmar is géén vriendje van mij,
maar gewoon een goede hostingpartner!!!

Martin

martin

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

wij hebben ook bizar slechte ervaring met deze jongen...

onze domeinnamen waren ook verlopen door hem, hij registreerde alle namen op andermans naam (mag niet eens), hij rekende verkeerde bedragen, kende zijn rechten en plichten niet, etc etc we hebben nu een gerechtelijke procedure tegen hem lopen ivm wanprestatie..

bereik van de websites was ook altijd slecht ..en support ..*kuch*.. ?? mn tante uit marokko snapt nog eerder waar het om gaat (...en mn zuster op een houtvlot ook)
wat is het toch met dit soort jongens? lijkt op zoiets als de tuinmannenbrigade van kooten en de bie.. maar dan de niet grappige variant

Bas

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Beste lezer, iemand zei het hier al eerder, maar het is voor mij duidelijk dat Hjalmar vriendjes positieve reacties laat neerzetten hier (hij zet er zelf ook dingen tussen..)

WAARSCHUWING:
Dit is de grootste prutser die wij ooit meegemaakt hebben. Snapt niks van zijn zakelijke plichten, heeft de ballen (echt helemaal niks!) verstand van hosting en dupeert zijn klanten op schandalige manier door zijn amateuristische gedoe....... Gelukkig konden wij onze domeinen destijds nog op tijd verhuizen, want hij presteert het om van bedrijven (..!!) hun domeinnamen te laten verlopen, waardoor deze in RedemptionPeriod komen. Gewoonweg niet betaald of verlengd.. met verschillende redenen, maar dat maakt eigenlijk niet eens uit: hij veroorzaakt megaproblemen daardoor.

Dat betekent dat je site dan definitief onbereikbaar is en het veel geld kost om deze status in DNS te laten herstellen (als het je al lukt). Het kost heel veel tijd en gedoe om zoiets te herstellen, zeker met .COM-domeinnamen. In reactie op de benadeelde partijen, zegt ie: "u moet het zelf maar oplossen, want ik kan nergens bij omdat ie is verlopen (lees: omdat het sulletje ZELF alles in de soep laat draaien!!!) Kortom, hij verziekt het eerst en dan mag de klant het zelf oplossen. Ik heb huilende mensen meegemaakt hierom. (Je bedrijf zal er maar van afhankelijk zijn...)

HJALMAR, alsjeblieft, doe de wereld een plezier en ga een vak leren man. Serverruimte inkopen bij een vriendje van je en verder nergens verstand van hebben, maar wel mensen ernstig duperen, dat brengt alleen maar ellende. Zelfs de grootste idioot presteert het niet wat jij uitspookt allemaal (heb ik althans nog NOOIT EERDER GEZIEN en wens ik ook niemand toe!!)

Bas

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Beste klanten met de mindere ervaring:

Jammer van de reactie, Hjalmar heeft namelijk zijn hele klantenbestand op de hoogte gehouden van zijn stage. Jullie hebben dit (helaas) gemist, vandaar de reactie waarschijnlijk. Inmiddels zit ik bijna 2 jaar bij WebRuimteHosting en heb een tiental sites draaien. Geen noemenswaardige problemen ondervonden. Uiteraard moet je iemand zijn opleiding gunnen, ook daar gaat tijd in zitten.

Keep the good work up!

Bas

Hjalmar Meijer

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Beste,

sinds mijn (lange) verhuizing moest er helaas heel veel gebeuren waardoor er veel tijdgebrek in zat.
Daarbij is mijn stageperiode nu ook afgelopen waardoor ik nu weer veel tijd in dit bedrijf kan stoppen.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Hjalmar Meijer.
Eigenaar WebRuimteHosting.

nlpeter

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Ik ben na 5 maanden overgestapt naar een andere provider. Het is zeer regelmatig gebeurd dat mijn site meerdere uren onbereikbaar was. Een enkel incident (of desnoods 2 of 3) accepteer ik, maar het was veel vaker. Zelfs een keer meer dan 10 uur lang. Mailen: geen antwoord. Bellen: geen gehoor. Dit kan echt niet. Ik had er een erg goede indruk van, maar het is me zwaar tegengevallen. Webruimtehosting kan niet waarmaken wat het belooft.
Jammer.....

Bianca

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Opvolging van onderstaande bericht. We gaan op een andere server draaien van hun. Welke nog nieuw is.

BIanca

Algemene beoordeling Slecht
Ervaring

In een paar maanden tijd al minstens 5 keer down.

Hoop dat hij er iets aan gaat doen, anders ben ik echt genoodzaakt om elders te gaan. Waar ik nu al toch op zoek naar ben.

Jammer.