Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → CyberServ BV

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamCyberServ BV
Bedrijfswebsitehttp://www.cyberserv.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Ja
DNS.be registratieagent Ja
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm BV
Aantal personen fulltime personeel 3
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Positief

Pakketten

Webhosting 10 pakketten van 3.00 tot 42.00 € incl. BTW per maand
Virtual Private Server (VPS) hosting 10 pakketten van 8.00 tot 54.00 € excl. BTW per maand

Ervaringen (12)

FG. v. Doorn

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend, en support is professioneel en vriendelijk.

Tommy Hermans

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik lees hier reacties die niet te bevatten zijn, sorry dat ik het zeg.

Ik huur bij dit bedrijf maar liest 3 vps servers, op de ene is netjes door Richard centova cast geinstalleerd, waar we zelf een licentie op hebben en dus voor hem niet eens inkomsten zijn.
Op de andere server is Unreal IRCD geinstalleerd en op de 3e Red5 video stream server software.

Ik kan er maar 1 ding over zeggen: PERFECT!!!!!

We zijn netejes geholpen, ondanks onze eigen onervarenheid in deze, hij heeft alles, kosteloos zelfs nog, voor ons opgezet en geinstalleerd, en net zo veel tijd in gestoken tot het allemaal werkte.
Snap niet dat je dit dan slechte service kan noemen, maar goed, zeikerds heb je er altijd bij, vast iemand van de concurrent.

Ik heb een eigen radio zender, en kan wel zeggen, ben nergens ooit zo goed en netjes behandeld als bij dit bedrijf, daar mogen sommige andere bedrijven echt wat van leren, geloof me.

Kortom, ik ben gewoon meer dan uitermate goed geholpen en zo goed, dat ik dit bedrijf zelfs beoordeel met een dikke 10!!!!

Jan Adriaanse

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Prima hostingprovider, professionele support met ticketsysteem. 60 domeinen verhuizen bleek geen probleem en snel geregeld. Installatron is een mooie optie die ze erbij leveren, ik installeerde Wordpress in 5 seconden, makkelijk!

O. Buining

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Vreselijke ervaring bij transmega oftewel Cyberserv. Eerst niet te bereiken daarna via het KvK nummer zijn telefoonnummer gezocht en na veel bellen pas reactie gehad op mijn tickets.

Website is vooral in de avond uren heel erg traag en is niet 99,9% online zoals hij beloofd. Ook is mijn website gehacked door een van de andere gebruikers op de zelfde server. Totaal niet goed beveiligd! Ik raad aan om dit hosting bedrijf te vermijden!

kees van sante

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik heb tot nu toe niet echt problemen ondervinden, ben zeer tevreden met de hosting bij Cyberserv, moet zeggen dat reacties of wijzigingen soms iets te lang duren, maar zoals je weet doet hij het alleen, en dat is maar goed ook, personeel moet ook betaald worden, dus zou ik daar ook de rekening van ontvangen.

Wat betreft die Pipo die overal op diverse Fora Cyberserv zwart aan het maken is kan ik maar een ding zeggen.
Je gelijk halen via internet is zwak en misselijkmakend, we praten hier over een voorval van enkele jaren terug, had dan direct je gelijk gehaalt via een civiele procedure of wat dan ook, maar niet na zoveel jaren iemand proberen kapot te maken.

Radio Bamba

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben een van de 99% tevreden klanten blijkbaar, want ik heb alleen maar positieve ervaringen met Cyberserv. Ik ben al 5 jaar lid, en wat men hieronder beweert dat de helpdesk niet bereikbaar is, klopt van geen kant. Elke keer als ik bel krijg ik direct iemand aan de lijn, misschien moet jullie je telefoon eens nakijken, het lijkt verdacht veel op zwartmakerij.

In ieder geval prima zakelijke provider zonder problemen.

Toink

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Zeer slechte ervaring. De eigenaar adverteert afgedankte apparatuur voor lage prijzen en wanneer je het geld overgeboekt hebt kun je fluiten naar je centen.

Na talloze telefoontjes en mails waarin ik afgewimpeld word met smoesjes wordt gewoon niet meer gereageerd. Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen, op www.internetoplichting.nl kun je eigenaar Richard Stajsic ook al terugvinden dus tik zijn naam vooral in op Google voordat je met hem of zijn bedrijf in zee gaat.

Jolanda Mulder

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Zeeeeeeeeeeeeeeeer slechte hoster. Ik probeer al weken voor mijn klant een .com domein hier vandaan te verhuizen. Eerst krijgen we geen epp code... vervolgens... reageer hij (eigenaar Richard doet alles zelf) niet op de bevestigigns mail van de registrant!

Dit is overigens voormalig bedrijf hostingworx!!! kijk uit!

Overigens ook nooit te berieken per telfoon of fax of mail of wat ook!

Frans van der Have

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Goede provider. Snelle verhuizing van mijn domein. Veel waar voor mijn geld.

Anoniem

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Ik zou niet teveel waarde hechten aan de positieve reacties hierboven. De eigenaar heeft meerdere mensen opgelicht of in ieder geval proberen op te lichten, ook verandert zijn bedrijf regelmatig van naam. Het is nog steeds Richard S. die achter dit bedrijf schuilt, ook de zogenaamde overname is een hoax. Ik zou zeer voorzichtig zijn om met deze partij in zee te gaan, zorg dat je op betrouwbare refferenties af gaat.

Hieronder een link naar de vorige naam van dit hostingbedrijf.
http://www.hostingvisie.nl/bedrijf.php?74=

kees van sante

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Zeer goede webhosting, en ook nog betaalbaar.
Alles is goed en snel geregeld, kan hem 24 op 7 mailen of zelfs telefoneren, heb inmiddels 4 servers bij hem staan, en slechts 1 keer down, en dat had nog niet eens met zijn bedrijf te maken.
voordeel is dat alles realtime gebeurt, dus even domeintje bestellen, staat ie zeker binnen 24 uur online

B. Jansen

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Een stabiele en professionele provider.
Weinig problemen en zijn die er al, dan worden ze snel opgelost.