Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → Acea Hosting

Hostingbedrijf

BedrijfsnaamAcea Hosting
Bedrijfswebsitehttp://www.aceahosting.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Nee
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Nee
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm Eenmanszaak
Aantal personen fulltime personeel 1
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Neutraal

Pakketten

Geen pakketten toegevoegd.

Ervaringen (4)

Jeroen

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Top 100% service persoonlijke contact en prima uptime !

Mike de Jong

Algemene beoordeling Neutraal
Ervaring

Als iemand die de eerste keer uberhaupt met een webhosting provider te maken kreeg, kan ik niets anders zeggen dan dat "Acea Hosting" een uitstekende service heeft.

Alle tickets worden snel beantwoord ook in het wekend, bij alle vragen werd ik vriendelijk en correct geholpen super, snel en correct. Wat mij betreft een dikke 10!

Ruben

Algemene beoordeling Zeer slecht
Ervaring

Op de webserver van Acea draaien teveel sites voor de huidige hardware, waardoor vooral tijdens piekuren de sites erg traag zijn. Het kwam zelfs af en toe voor dat de reactie op een aanvraag van een pagina langer dan 60 seconden duurde. Echt onacceptabel! Door mijn klacht is de server geupgrade naar 4 cores ipv 2, waardoor de vertraging wel minder werd, maar nog steeds onacceptabel was.

Daarnaast ben ik ontevreden over hoe dit bedrijf om is gegaan met mij. De eigenaar van Acea is technisch niet goed onderlegd en komt in zijn reactie op emailtje eigenwijs over. Daarnaast had ik SSH toegang gekregen op de server, maar na mijn klacht over de snelheid werd dit zomaar opgeheven en gaven ze niet thuis toen ik hierom uitleg vroeg. Deze redenen hebben mij doen besluiten om over te stappen naar een andere hosting provider.

Over de afhandeling van de verhuizing ben ik ook absoluut niet te spreken. De 2 hosting producten die voor een jaar waren betaald, werden na de domeinverhuizing per direct afgesloten, terwijl het contract nog liep. Het resultaat, de website was een paar uur offline, omdat de hosting partij ook niet meer de DNS afhandelde. Toen ik hem op de overeenkomst van een jaar wees en hij niet zomaar de hosting stop mocht zetten, gaf hij als reactie dat ik het eerder had moeten aangeven dat ik nog wel tot het einde van het contract toegang wilde houden. Het durfde zelfs te schrijven dat de gemaakte kosten voor het terugdraaien in rekening zou gaan brengen.

Deze reactie was voor mij echt de druppel om iedereen aan de hand van deze review te waarschuwen voor deze hosting provider. Absoluut niet mee in zee gaan!

K. Schokker

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Na even zoeken ben ik terecht gekomen bij Acea Hosting. Een zeer vriendelijk en altijd correct ontvangst.
Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en mochten er dan nog vragen zijn, zijn ze altijd bereid te helpen.
Ik heb tot nog toe zeer goede ervaringen met deze webhosting provider, en ik zal er in de toekomst zeker nog veel van opsteken.