Hostingbedrijven.nlHostingbedrijven overzicht → 123 Hosting Service

Hostingbedrijf

Bedrijfsnaam123 Hosting Service
Bedrijfswebsitehttp://www.123hostingservice.nl
Algemeen
SIDN deelnemer Nee
DNS.be registratieagent Nee
ISP Gedragscode(.com) deelnemer Ja
Geaccrediteerd .EU registrar Nee
Bedrijfseigenschappen
Rechtsvorm VOF
Aantal personen fulltime personeel 2
Beoordeling
Gemiddelde beoordeling Zeer positief

Pakketten

Webhosting 8 pakketten van 0.95 tot 9.50 € incl. BTW per maand
Dedicated server hosting 3 pakketten van 65.00 tot 135.00 € excl. BTW per maand
Colocatie hosting 5 pakketten van 27.30 tot 242.50 € excl. BTW per maand
Online back-up hosting 5 pakketten van 4.00 tot 40.00 € excl. BTW per maand

Ervaringen (7)

sam lensen

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Erg goede en vooral vriendelijk service. Ben net klant geworden na een hele reeks slechte ervaringen bij eerste contacten was dit een verademing!
sam

H. Verhagen

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

123 Hosting Service doet zijn naam eer aan. Service is een begrip waar helaas veel bedrijven niet meer weten wat de waarde daarvan is. Maar de klantgerichte aanpak van 123 Hosting Service is fantastisch! Er wordt op een zorgvuldige en nette manier omgegaan met mensen. Ze zijn bereid om overal over te praten, niets is onmogelijk en de ondersteuning en service is snel en goed. Zelfs buiten kantooruren helpen ze je verder als er iets is, alleen maar lof voor deze onderneming!

Marco

Algemene beoordeling Positief
Ervaring

Ik was een klein jaar geleden op zoek naar een voordeligere oplossing dan het hostingbedrijf waar ik privé zaken mee deed en verwachte logischerwijs dat ik daarvoor service en kwaliteit zou moeten inleveren.
Dat bleek geheel niet het geval. Ik ben blij verrast door de enorme snelheid waarmee verschillende werkzaamheden en vragen worden opgepakt en naar tevredenheid worden afgerond. Echt uitzonderlijk!
Daarnaast is het mogelijk om via het systeem van 123 Hosting Service, alles wat je maar wenst met betrekking tot domeinen en hosting van website en e-mail zelf in te stellen en aan te passen. Een zeer prettige omgeving!

Micha

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ik ben erg tevreden over 123hostingservice.nl Na enige tijd zoeken toch maar besloten om met dit bedrijf in zee te gaan. De geboden service is buitengewoon. Zelfs 's avonds en in het weekend word je vriendelijk geholpen. Als totaal onwetende op het gebied van internet en website's is deze samenwerking mij goed bevallen. Binnen een paar dagen had ik mijn website online. Kortom: een zeer tevreden klant...

Han v/d Akker

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Ook in ons 2de jaar zijn wij nog steeds erg tevreden over de werkwijze van onze webmaster :info@123hostingservice.
De accutaresse is van een snel level. Berichten en foto's, die wij als comite aanleveren, staan nog dezelfde dag op onze website.
Ook de vele mutaties, waarmee wij als sportgalacomite nu eenmaaal
te maken hebben, worden op prima wijze verwerkt.
De duidelijke beeldvorming en opzet van onze website komt erg gebruiksvriendelijk over en wordt door zowel sporters als bestuurders als bijzonder prettig ervaren.
Ook de verhouding prijs<>kwaliteit laat niets te wensen over.
Wij hopen nog vele sportjaren van de diensten van "info@123@hostingservice.nl." gebruik te kunnen blijven maken.

Han v/d Akker, secretaris Sportgala Gemeente Werkendam

Han v/d Akker

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Als secretaris van het Sportgala Werkendam zijn wij met dit bureau in zee gegaan. Hoewel de meesten van ons comite niet heel veel kennis hebben van het maken/bouwen van een website, zijn wij tot op heden zeer content met de geleverde prestaties van 123 Hosting Service. Onze website werd dagelijks aangepast en ververst. Deze klus leek ons in het begin te moeilijk, maar als snel ontdekten wij, dat alle aangeleverde berichten nog dezelfde dag op de site waren verwerkt/aangepast. Zo'n werkwijze geeft een prettig gevoel, een sterk vertrouwen in de nabije toekomst en het geeft ook een duidelijk signaal aan al onze bezoekers, die al heel snel hun ingeleverde informatie konden terug vinden. Een "up to date" website is erg belangrijk voor de bezoekers, zodat zij op tijd hun informatie kunnen terug vinden. Binnen ons comite heerst dan ook grote tevredenheid over de accuratesse van bureau 123 Hosting Service en wij hebben het voornemen al geuit om ook volgend jaar met hen door te gaan. Han v/d Akker secretaris Sportgala Werkendam

D.A.C. Kivits

Algemene beoordeling Zeer positief
Ervaring

Door samen te werken met derde, hebben zij een perfecte website voor mij geregeld. Het is niet alleen hosting wat die jongens kunnen, maar webdesign is hun ook niet onbekend. Zeker op het gebied van computers ben ik een echte "noob". Door aan huis te komen, hebben zij mij prima geholpen (en nog steeds) dus die service achter hun naam doet werkelijk hun eer aan. Langskomen, bellen, mailen is allemaal geen enkel probleem. Elke vraag werd tot nu toe professioneel beantwoord. Zelfs heb ik een pc door hun laten bouwen en ben zeer content met de snelheid en service zelfs daarop. Binnenkort komen ze mijn bedrijfsnetwerk instaleren en heb de volste vertrouwen dat ook dat goed zal verlopen. Dus ze zijn echt van alle markten thuis als het op ict gebied is. Voor mij is dit dus de beste keus dat ik kon maken.